Muzica


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

vineri, 6 februarie 2009

Intrebare 1

De ce nu-i frumos sa intrebi cati ani are o femeie?

5 comentarii:

  1. se pare ca nu o sa ma lamureasca nimeni ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil pentru ca femeiele/fetele nu prea mai arata de cat au. Cele de 50 arata ca la 38, cele de 18 arata ca la 30. Pentru a nu face de ras pe nimeni, nu intrebi si gata. Mai bine intrebi ce parfum foloseste :)

    RăspundețiȘtergere
  3. probabil pentru ca adesea femeile sunt considerate misterioase si asa piere putin din misterul cu care acestea atrag barbatii...
    oricum mi se pare usor aiurea...daca esti o persoana sincera(cum se lauda multa lume ca e..)de ce sa-ti fie rusine cu varsta ta?:-??

    RăspundețiȘtergere
  4. totusi cred k femeilor le este rusine cu varsta pe care o au ... si anume pt ca ... foarte multe arata mult mai in varsta pe decat par. asta e... LOL mie nu mi-ar fi... este efectul actiunilor ei si ale alegerilor ei .
    oamenii care tin la tine nci nu se vor uita cum arati ... ma rog... asta merge foarte aproape de machiaj . despre care multe spun k il fac pt ele. gresit. :P nu te faci frumoasa pt tine ci pt ceilalti .. ar fi absurd si fara noima sa e faci frumoasa pt tine.. fiecare om stie cum este si cum arata si cine easte ... nu inteleg de ce ar trbui sa te mnti in halul ala. oricum problema daca este pusa in alt mod .. poate fi cat se poate de "cu sens".

    plus ca .. sunt si femei care au o varsta dar arata mult mai tinere.. si pe alea ar fi gresit daca le-as intreba cati ani au ? nu cred .. din cate am vazut .. sunt chiar foarte mandre de faptul k par mai tinere decat sant... totul se face pt impresie nu pt adevar .. dar na .. ce sa-i faci ? pana la urma tot acolo ajungi

    RăspundețiȘtergere